Home

Bateriile Ego-T Vs. Ego-C Twist

Bateriile Ego-T Vs. Ego-C Twist

Bateriile Ego-T Vs. Ego-C Twist.

\r\n

Principala diferență dintre Starter Kit eGo-T și Starter kit eGo-C Twist este abilitatea celui din urma de a schimba tensiunea trimis atomizorului. Acumulatorul eGo-T are un nivel standard de tensiune la care va încălzi bobina atomizorului care creează vapori iar bateria din kit-ul Twist eGo-C are "tensiune variabilă", care vă va da posibilitatea de a schimba tensiunea de iesire manual.

\r\n

Bateria eGo-T:
Acest tip de "Stilou de vapat" este din punct de vedere tehnic o "e-țigară" dar, de asemenea, este denumita: vaporizator, vaporizator portabil, stilou vaporizator, stilou de vapori, etc. Există mai multe tipuri de "Vape Pen"-uri, iar acesta in mod particular (eGo-T Vape Pen) se referă la tipul de baterie pe "Vape Pen". O companie numita Joyetech a fost prima care inițial a inventat și a produs bateria eGo-T Vape Pen, dar există acum mai multe companii pe piață, cu produse de calitate la fel de bună și, uneori, un preț mai bun. Bateria eGo-T este un extrem de populara și este de multe ori cea mai potrivita pentru mai mulți utilizatori, cu experiență și începători deopotrivă.

\r\n

Bateria eGo-C Twist:
Bateriile eGo-C Twist si eGo-T sunt în esență aceleași, dar cu specificatia ca eGo-C Twist are funcționalitatea de tensiune variabilă. Ambele baterii au aceleași conexiuni (eGo/510), pentru a se potrivi pe diferite atomizoare.

\r\n

eGo-C Twist are o funcționalitate nouă, care vă permite să reglați nivelul dorit al tensiunii de iesire. Motivul pentru care cineva ar dori această funcționalitate este pentru a crește tensiunea. Atunci când se realizeaza acest lucru, va crește puterea pe care bateria o trimite la atomizor, acest lucru crescand cantitatea de vapori produsă. Bateria eGo-C Twist este recomandata pentru cei ce doresc o experienta de vaping personalizata.

\r\n

Conexiuni pentru baterii filet 510 sau eGo:

\r\n

EGo & 510 Vape Pen Thread
Inel exterior = filet Ego | Inel interior = filet 510

\r\n

Filet eGo sau filet 510:
Inelul exterior se numește conexiune (filet) eGo și inelul interior se numește conexiune (filet) 510. Acest lucru permite o mai mare varietate de atomizoare, care poate fi utilizata cu bateria eGo. Unele atomizoare vor avea o conexiune la 510, iar unele vor avea conexiunea eGo. Oricum ar fi, puteți fi siguri că ambele conexiuni ale atomizoarelor sunt compatibile cu bateriile ego. Unele dintre atomizoarele cu rezervoarele mari, cum ar fi kangertech, care este un atomizor excelent și poate deține mai mult lichid decat unele modele ale altor producatori, au filet 510. 

Leave Your Comment