Vapo

Vapo

Vapo atomizor demontabil, servisabil. Tigari electronice

Filtre active

55,00 lei

Vapo King este un atomizor revolutionar, servisabil la care se poate schimba foarte usor rezistenta, adaptandu-se la nevoile fiecarui fumator de tigari electronice. E un atomizor ce poate fi reparat de posesor şi poate fi folosit la nesfârşit - Un atomizor pe viata !Atomizor - rezistenta schimbabila.Calitate maxima la cel mai mic pret de pe piata !

116,00 lei -40% 69,60 lei

Vapo King este un atomizor revolutionar la care se poate schimba foarte usor rezistenta, adaptandu-se la nevoile fiecarui fumator de tigari electronice. E un atomizor ce poate fi reparat de posesor şi poate fi folosit la nesfârşit - Un atomizor pe viata !Atomizor - rezistenta schimbabila. Versiunea 2 ca imbunatatiri are suruburi - se monteaza mai usor...

135,00 lei -40% 81,00 lei

Vapo King este un atomizor revolutionar la care se poate schimba foarte usor rezistenta, adaptandu-se la nevoile fiecarui fumator de tigari electronice.Atomizor - rezistenta schimbabila cu cartus ego-t tip B -- acest atomizor vine in plus cu adaptor si cartus ego-t tip B - in acest acrtus intra mai mult lichid fata de cele ego-t normale.