Tabac clasic

Sticlute de 10 ml cu picurator ce contin diferite arome de tutun pentru toate gusturile. Disponibile in diferite concentratii de nicotina.

Tabac clasic

Filtre active

38,00 lei

E-Lichid cu aroma de Deluxe Tabac pentru tigara electronica produs de firma Hangsen. Compania Hangsen foloseste numai potențatori naturali de arome, sanatosi si de o calitate inalta fiind un rezultat al procesului de fabricatie proprie. Acest lucru asigură siguranța e-lichidelor produse prin utilizarea ingredientelor ecologice, care nu contin substante...

33,00 lei

E-Lichid cu aroma de Tabac pentru tigara electronica produs de firma Hangsen. Compania Hangsen foloseste numai potențatori naturali de arome, sanatosi si de o calitate inalta fiind un rezultat al procesului de fabricatie proprie. Acest lucru asigură siguranța e-lichidelor produse prin utilizarea ingredientelor ecologice, care nu contin substante nocive.

38,00 lei

E-Lichid aroma Red usa mix pentru tigara electronica produs de firma Hangsen. Compania Hangsen foloseste numai potențatori naturali de arome, sanatosi si de o calitate inalta fiind un rezultat al procesului de fabricatie proprie. Acest lucru asigură siguranța e-lichidelor produse prin utilizarea ingredientelor ecologice, care nu contin substante nocive.