Incarcare sigura

Incarcare sigura

Filtre active

35,00 lei

Efest - săculeț pentru încărcare în siguranță 23 x 30cm(mare).Lipo-Guard este un sac ignifug, conceput pentru a opri incendiul provocat de bateriile litiu incarcate incorect, în special în timpul încărcării. Este confectionat dintr-un material țesut din fibra de sticla, similar cu costume ignifuge purtate de către pompieri.Pretul afisat este pentru 1 bucata.

25,00 lei

Efest - săculeț pentru încărcare în siguranță  18 x 23cm.Lipo-Guard este un sac ignifug, conceput pentru a opri incendiul provocat de bateriile litiu incarcate incorect, în special în timpul încărcării. Este confectionat dintr-un material țesut din fibra de sticla, similar cu costume ignifuge purtate de către pompieri.Pretul afisat este pentru 1 bucata.

25,00 lei -20% 20,00 lei

Efest - săculeț pentru încărcare în siguranță baterie eGo 215 x 65mm.Lipo-Guard este un sac ignifug, conceput pentru a opri incendiul provocat de bateriile litiu incarcate incorect, în special în timpul încărcării. Este confectionat dintr-un material țesut din fibra de sticla, similar cu costume ignifuge purtate de către pompieri.Pretul afisat este pentru...