Verificator Ohm-Voltaj

Verificator Ohm-Voltaj.

Verificator Ohm-Voltaj

Filtre active

69,00 lei -20% 55,20 lei

Aparat de măsură a rezistenței pentru atomizoare si/sau cartomizoare.Testați cu ușurință valoarea rezistenței cartomizoarelor si atomizoarelor. Pur și simplu inșurubați un cartomizor sau atomizor și acest tester vă va arăta nivelul de ohmi. Acest Ohm tester va arăta cifra 1 în in partea stângă în cazul în care nu există nici un flux de curent prin...

99,00 lei -60% 39,60 lei

Aparat de măsură a rezistenței pentru atomizoare sau cartomizoare cu incarcare usb. Testați cu ușurință valoarea rezistenței cartomizoarelor si atomizoarelor. Pur și simplu inșurubați un cartomizor sau atomizor și acest tester vă va arăta nivelul de ohmi. Apasati butonul verde pentru pornirea sa oprirea aparatului de masura.

85,00 lei -20% 68,00 lei

Aparat de măsură a rezistenței pentru atomizoare 510/eGo incarcare micro usb.Testați cu ușurință valoarea rezistenței cartomizoarelor si atomizoarelor. Pur și simplu inșurubați un cartomizor sau atomizor și acest tester vă va arăta nivelul de ohmi. Apasati butonul din lateral pentru pornirea sa oprirea aparatului de masura.