Clearomizor Vigor BDC dual coil 2ml capacitate

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 RON.


New

Clearomizor Vigor BDC dual coil 2ml capacitate.

Vigor BDC arată foarte mult ca oricare alt clearomizor CE5 în ceea ce privește forma, dar aici se termină toate asemănările. Acest nou tip de Clearomizor bottom coil are rezistență dublă în partea de jos (dinspre filet), fără fitil, pentru a oferi un nivel ridicat de vapori, oferind avantajul ca bobinele să fie întotdeauna alimentate cu lichid.

OEM

21,00 RON

Clearomizor Vigor BDC dual coil 2ml capacitate.

Vigor BDC arată foarte mult ca oricare alt clearomizor CE5 în ceea ce privește forma, dar aici se termină toate asemănările. Acest nou tip de Clearomizor bottom coil are rezistență dublă în partea de jos (dinspre filet), fără fitil, pentru a oferi un nivel ridicat de vapori, oferind avantajul ca bobinele să fie întotdeauna alimentate cu lichid. De asemenea, rezervorul are o capacitate de aproximativ 2 ml de e-lichid.
Filet: eGo.

Rezistență: 2.2 ohmi.
Muștiucul inoxidabil nu este detașabil.
Pentru a umple clearo cu lichid, deșurubați doar partea de jos, țineți clearomizorul cu susul în jos și turnați lichid in rezervor. După completare, reatașați baza (partea de jos) și sunteți gata să vapați. Spor la vapori!

Scrieţi o recenzie

Clearomizor Vigor BDC dual coil 2ml capacitate

Clearomizor Vigor BDC dual coil 2ml capacitate

Clearomizor Vigor BDC dual coil 2ml capacitate. Vigor BDC arată foarte mult...

Scrieţi o recenzie