Pornire - activare baterie ego-T

Pornire - activare baterie ego-T

Pornire - activare bateria ego-T.

\r\n

Starter Kit-ul Ego s-a transformat prioritar într-una dintre cele mai populare tigari electronice și a devenit rapid o modalitate foarte bună pentru oricine de a începe "fumatul electronic". Cu toate opțiunile pe care Starter Kit-ul eGo le are de oferit, nu este de mirare de ce toți oamenii aleg sa vapeze cu acest set de pornire.

\r\n

Activare - Dezactivare eGo-T

\r\n

Despre Bateria eGo-T.

\r\n

O caracteristică pe care clienții o indragesc la bateria eGo-T este funcția de siguranță de cinci clicuri. Pentru a putea activa bateria, pur și simplu faceți clic pe butonul acesteia de cinci ori rapid (în interval 2 secunde), iar apoi faceti același lucru pentru a o dezactiva. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la bateria eGo cand aceasta se afla într-un buzunar sau într-o pungă dacă butonul este apăsat accidental. Aceasta protejează atât bateria eGo și clearomizorul, cartomizerul sau atomizorul montat, deoarece încălzirea atomizorul fără să trageti vaporii poate dauna tigarii electronice. Datorită acestei caracteristici, atunci când obțineți kit-ul dvs. eGo Starter, bateria va fi probabil dezactivata și va trebui să fie activata cu sistemul de cinci clicuri rapide in interval de 2 secunde. Prin urmare, nu vă faceți griji că ați primit o baterie defectă, dacă apăsați butonul și nu se aprinde; doar faceți clic pe el de cinci ori in interval de 2 secunde și bateria va deveni activa si va putea trimite curent catre atomizor.

\r\n

Insurubati atomizorul pe bateria dvs. Rezervorul realizează o conexiune cu bateria și, astfel, devine capabil de a trimite curent catre elementul de încălzire numit atomizor, care transformă e-lichidul în vapori pe care că utilizatorul ii inhalează. În funcție de tipul de rezervor, rezervorul poate fi dintr-o singură piesă sau puteți lua atomizor din mai multe componente. Există 3 rezervoare diferite, care fiecare au argumente pro și contra si care pot fi diferentiate in: clearomizoare, cartomizoare și atomizoare servisabile.

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code