Pret redus! Vapesafe siguranță 7A Mareste imaginea

Vapesafe siguranță 7A

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 RON.


Nou

Vapesafe siguranță  7A de la Smoktech.

Protejează împotriva scurt-circuitarii puternice la 3.7V a dispozitivelor cu o singură baterie, precum si adispozitivelor cu baterii suprapuse la 6V-7.4V. Compatibil cu aproape orice baterie/ MOD de tip 16/18.

Pretul afisat este pentru 1 bucata.

Smoktech

21,60 RON

-10%

24,00 RON

Vapesafe siguranță  7A de la Smoktech.
Protejează împotriva scurt-circuitarii puternice la 3.7V a dispozitivelor cu o singură baterie, precum si a dispozitivelor cu baterii suprapuse la 6V-7.4V. Compatibil cu aproape orice baterie/ MOD de tip 16/18.
Pretul afisat este pentru 1 bucata.
Intrebare: Safe Vape face un mod absolut, 100% sigur? Raspunsul este nu. Nicio caracteristică de siguranță, luata individual, nu poate garanta faptul ca bateria nu va eșua din punct de vedere termic. Atunci când este utilizat în mod corespunzător, Safe Vape poate ajuta pentru a preveni reacția termică potențiala care apare la baterile litiu-ion. Aceasta nu înseamnă "absolut sigur", dar în cele mai multe situații siguranța Safe Vape va opri un scurt-circuit puternic, și astfel devine o măsură in plus de siguranță atunci când este utilizat cu bateriile litiu-ion. Atunci când este utilizat în combinație cu modurile care au deja caracteristici de siguranță din fabricatie, va crește exponențial probabilitatea ca eșecul  termic al bateriei sa nu se produca.

Scrieţi o recenzie

Vapesafe siguranță 7A

Vapesafe siguranță 7A

Vapesafe siguranță  7A de la Smoktech.Protejează împotriva scurt-circuitarii...

Scrieţi o recenzie