iTaste SVD 2.0 putere variabila 5W-20W

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 17 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 17 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3,40 RON.


Nou

iTaste SVD 2.0 putere variabila 5W-20W.

Pentru a crea dispozitivul vaping final, echipele de la Innokin și Evolv au colaborat îndeaproape pe parcursul ultimelor 8 luni și au creat o revoluție în vaping, care este, de asemenea, destinat să fie o piatră de hotar în istoria vapingului. Ele au creat e-țigara (modul VW) iTaste SVD 2.0.
ITaste SVD2.0 este un dispozitiv care este puternic si frumos.

Innokin

Acest produs nu mai este disponibil

87,50 RON

Add to Wishlist

iTaste SVD 2.0 putere variabila 5W-20W.

iTaste SVD 2.0.

Pentru a crea dispozitivul vaping final, echipele de la Innokin și Evolv au colaborat îndeaproape pe parcursul ultimelor 8 luni și au creat o revoluție în vaping, care este, de asemenea, destinat să fie o piatră de hotar în istoria vapingului. Ele au creat e-țigara (modul VW) iTaste SVD 2.0.
ITaste SVD2.0 este un dispozitiv care este puternic si frumos, ultra-inteligent și, de asemenea, la un pret perfect.

SVD2.0 este primul și singurul Vaporizator Personal avansat pentru a rula pe puternicul și precisul DNA Evolv cu microcip. Proiectate și fabricate în Statele Unite de către Evolv, patentat de DNA microcip, acest Mod cu Wattaj Variabil oferă un control de putere adevărată și consistență de neegalat.

Caracteristici:

  • PutereVariabila: Wattajul poate fi ajustat de la 5.0W la 20.0W în trepte de 0.1W prin apăsarea tastei "+" sau "-".
  • Blocați Wattajul selectat (apasati atât butonul "+" cat și "-" timp de cinci secunde)
  • Dupa ce setati putere dumneavoastră favorita, puteți bloca acea setare pentru a preveni modificările accidentale. Apăsați și mențineți butoanele "+" și "-" timp de cinci secunde pentru a bloca setările. Ecranul va afișa "POWER LOCKED HOLD UP DOWN". Apăsați și mențineți apăsate tastele "+" și "-" timp de cinci secunde pentru a doua oară, pentru a debloca.
  • Vă rugăm să rețineți că toate celelalte funcții (cum ar fi verificare de ohmi și de verificare a bateriei) sunt încă funcționale în timp ce aveți setările de putere blocate.
  • Scurtcircuit / Protecție atomizor (0,5 Ohm).
  • Verificare baterie.
  • Protecție Supraîncălzire.
  • Protecție la inversarea polarității.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?