Kit eVic Primo Mini cu atomizor Procore Aries, 80W, Joyetech, Negru Mareste imaginea

Kit eVic Primo Mini cu atomizor Procore Aries, 80W, Joyetech, Negru

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 31 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,20 RON.


Nou

eVic Primo Mini Procore Aries 80W – Compact, dar puternic!

eVic Primo Mini Procore Aries 80W – Un set premium Joyetech ce include un mod electronic de ultimă generație, eVic Primo Mini și remarcabilul atomizor Procore Aries, ce funcționează cu noua gamă de rezistențe ProC Joyetech.

Atentie: Ultimele bucati in stoc!

311,00 RON

Add to Wishlist

eVic Primo Mini Procore Aries 80W – Compact, dar puternic!

eVic Primo Mini Procore Aries 80W – Un set premium Joyetech ce include un mod electronic de ultimă generație, eVic Primo Mini și remarcabilul atomizor Procore Aries, ce funcționează cu noua gamă de rezistențe ProC Joyetech.

Set eVic Primo Mini Procore Aries 80 W

Un set premium remarcabil, cu un design deosebit, construcție de calitate și forme ergonomice. Setul include un mod electronic fiabil, de dimensiuni compacte, ce dezvoltă o putere maximă de 80 W și un atomizor sub-ohm din cea mai nouă generație Joyetech, remarcabilul Procore Aries.

Modul îți oferă tot ce ți-ai putea dori : putere suficientă, o multitudine de setări, un ecran OLED de 1.3″ , un design plăcut și o construcție de calitate, în timp ce atomizorul inclus în set, ce funcționează cu puternicele rezistențe ProC Joyetech, este un dispozitiv ce oferă o versatilitate ridicată, o producție masivă de aburi și o aromă deosebită.

Un set perfect pentru utilizatorii ce-și doresc o țigară electronică compactă, de calitate superioară, cu design plăcut, ce asigură, prin atomizorul inclus, o producție ridicată de aburi și o aromă curată.


Setul eVic Primo Mini Procore Aries 80W include:

 • 1 mod electronic eVic Primo Mini 80W
 • 1 atomizor Procore Aries 4 ml
 • 1 rezistență ProC1 0.4Ω
 • 1 rezistență ProC1-S 0.25Ω
 • 1 tub pyrex de rezervă
 • 1 cablu usb de încărcare rapidă
 • 1 set de piese de rezervă
 • 1 manual de utilizare

Atenție! Setul nu include adaptor de priză, nici acumulator. Se recomandă un adaptor de priza Puteți achiziționa acumulatori, aici.


Dimensiuni set eVic Primo Mini Procore Aries, Joyetech

 

Design-ul este elegant, setul potrivindu-se perfect în palma utilizatorului

 

Caracteristici set eVic Primo Mini Procore Aries


Setul include modul electronic eVic Primo Mini, 80W

eVic Primo Mini – Modul eVic Primo Mini este ergonomic, compact, dispunând de un design deosebit și o construcție de calitate. Din punct de vedere al funcționării, eVic Primo Mini este un dispozitiv performant, ce dispune de cel mai nou soft Joyetech și dezvoltă o putere maximă de până la 80 Wați, suficient pentru utilizarea celor mai noi dispozitive de vaporizare sub-ohm. Ecranul OLED este cu adevărat generos, având o diagonală de 1.3″, oferind în timpul funcționării toate informațiile necesare pentru o utilizare corectă.

eVic Primo Mini este un mod electronic modern, complementul perfect pentru orice atomizor cu conexiune 510 de pe piață, gama largă de wataj și funcțiile de control al temperaturii și de preîncălzire oferind compatibilitate maximă, indiferent de modelul vaporizatorului ales.

Specificații eVic Primo Mini Joyetech: 

 • lungime 80 mm, grosime 25 mm, lățime 39 mm
 • conexiune tip 510, pe arc
 • compatibil cu conexiuni tip 510 de la 4 mm la 5.5 mm
 • compatibil cu atomizoare de până la 25 mm diametru
 • gamă wattaj: 1W – 80W
 • controlul temperaturii pentru : Ni200, Ti, SS316, TCR
 • gamă temperatură : 100 °C – 315 °C
 • rezistențe acceptate: 0.1Ω – 3.5Ω în modul VW/Bypass
 • rezistențe acceptate : 0.05Ω – 1.5Ω în modul de control al temperaturii
 • funcție de preîncălzire
 • afișare ceas în timp real
 • logo personalizat
 • buton de reglaj ascunse în partea inferioară
 • ecran OLED generos cu diagonala de 1.3″
 • curent maxim de încărcare 2A
 • funcționează cu un acumulator tip 18650 (nu este inclus)
 • circuit dual de protecție
 • posibilitate actualizare firmware


Butonul de activare, de dimensiuni mari, este situat perfect, deasupra ecranului, iar, după cum ne-a obișnuit Joyetech, butoanele de reglaj sunt situate imediat sub ecran, deasupra conexiunii micro-usb.

Moduri de funcționare:

Indiferent dacă preferi să vapezi în modul Power sau în modul de control al temperaturii, eVic Primo Mini este modul potrivit pentru tine. Puterea maximă de 80W îți permite să utilizezi rezistențe cu valori cuprinse între 0.1Ω și 3.5Ω, iar în modul de control al temperaturii, modul funcționează în plaja 100ºC – 315ºC. Ecranul generos, cu diagonala de 1.3″, îți oferă toate informațiile necesare, în timpul funcționării, putându-se alege din mai multe interfețe disponibile.

Poți de asemenea alege modul de control al temperaturii și poți seta o temperatură cuprinsă între 100°-315°C, cu rezistențe în plaja 0.05Ω – 1.5Ω. Utilizatorii avansați pot folosi meniul pentru a seta manual coeficientul TCR, ajustând astfel setările, cu precizie milimetrică, în funcție de firul rezistenței utilizate. Coeficientul TCR este o descriere numerică a valorii cu care crește rezistivitatea firului, atunci când acesta este încălzit.

De asemenea, eVic Primo Mini include funcția de preîncălzire a rezistenței și oferă posibilitatea afișării unui ceas digital sau analog, în timp real.


Compatibilitate maximă :

eVic Primo Mini include o solidă conexiune tip 510, pe arc, ce oferă o conductivitate excelentă și garantează compatibilitate maximă, cu orice model de atomizor cu conexiuni 510. Construcția modului permite utilizarea atomizoarelor cu un diametru de până la 25 mm.

Conexiune micro-sub:

În partea frontală, inferioară, modul dispune de o conexiune micro-usb, ce poate fi utilizată atât pentru reîncărcarea acumulatorului, cât și pentru actualizarea versiunii de software. Modul este alimentat de un acumulatori tip 18650 (nu este inclus), iar ecranul îți arată nivelul acumulatorului, în timp real.

Este foarte important :

 • să utilizezi o baterie nouă, puternică, cu rata de descărcare de 20A-30A
 • să folosești acumulator cu pol pozitiv plat

Caracteristici mod electronic eVic Primo Mini Joyetech, 80 W

 

Conexiunea micro-usb poate fi utilizată și pentru a actualiza versiunea de firmware a dispozitivului, versiunile noi de firmware fiind disponibile pe pagina producătorului odată cu apariția acestora.

 

eVic Primo Mini este un mod electronic elegant, cu design reușit și o putere maximă de 80W, complementul perfect pentru orice model de atomizor din noua generație. Primo Mini este un dispozitiv ce oferă un meniu complet și un ecran generos, diferite moduri de funcționare precum și o calitate ridicată a construcției și ușurință în utilizare


Setul include atomizorul Procore Aries Joyetech, 4 ml

Procore Aries este cel mai apreciat atomizor din noua generație Joyetech, un dispozitiv ce te va cuceri de la prima inhalare prin aroma optimă și producția masivă de aburi. Dispunând de un sistem retractabil al capacului superior, Procore Aries este extrem de simplu de alimentat cu lichid. Gamă largă de rezistențe ProC disponibile, fac din Procore Aries un atomizor cu adevărat versatil, potrivit atât pentru amatorii de could chasing și inhalări directe, cât și pentru cei ce preferă un stil de vapat mai clasic, tip MTL.

Specificații Procore Aries 4ml : 

 • lungime 52 mm
 • diametru 25 mm
 • conexiune 510
 • capacitate rezervor 4 ml (se poate adapta opțional rezervor de 2 ml)
 • capac superior retractabil pentru o alimentare facilă
 • rezervor din sticlă pyrex
 • debit de aer ajustabil
 • include un muștiuc conic din Delrin
 • funcționează cu noua gamă de rezistențe ProC Joyetech
 • include o rezistență single ProC1 0.4Ω, DL (wataj optim : 55W – 65W)
 • include o rezistență single ProC1-S 0.25Ω MTL (wataj optim : 30W – 40W)

 


Alimentarea cu lichid se face prin partea superioară retractabilă. Prin simpla împingere a muștiucului, atomizorul se va deschide, descoperindu-se orificiul dedicat alimentării.

 

Procore Aries funcționează cu puternicele rezistențe din gama ProC Joyetech, diferitele opțiuni disponibile acoperind o gamă largă de wataj și ambele stiluri de vapat (DL și MTL).

Gama largă de rezistențe ProC Joyetech asigură o funcționare impecabilă și o producție impresionantă de aburi, putând fiind utilizate rezistențe simple, duale, triple sau chiar cvadruple (opțional), gama de wataj recomandată fiind gravată pe fiecare rezistență în parte.

Îndrăzneața structura a fluxului de aer a atomizorului ProCore Aries a fost gândită pentru a oferi o producție masivă de aburi fără a compromite însă aroma optimă, prin utilizarea remarcabilelor rezistențe ProC.

Forma muștiucului permite inhalări lungi și puternice, transformând micul ProCore Aries într-o adevărată mașină de aburi, atunci când se utilizează rezistențe tip DL, la wataje înalte

 


Structura complet detașabilă a atomizorului asigură o mentenanță simplă a acestuia, componentele putând fi curățate sau înlocuite fără probleme.


ProCore Aries este un atomizor versatil, ce dispune de caracteristicile unice garantate de gama deosebită de rezistențe ProC Joyetech. Producție masivă de aburi, aromă puternică și tărie ridicată. Complementul perfect pentru orice mod electronic modern.


Atenție! Acest dispozitiv se utilizează cu rezistențe sub-ohm. Recomandăm folosirea lichidelor cu o concentrație maximă de 6 mg, atunci când se utilizează rezistențe sub-ohm. Dispozitivele de vaporizare sub-ohm produc o tărie foarte ridicată comparativ cu vaporizatoarele standard sau low-resistance.


Alegând setul eVic Primo Mini ProCore Aries, vei dispune de un mod electronic elegant, ergonomic, cu un software modern și o putere maximă de 85W și de apreciatul atomizor ProCore Aries, unul dintre cele mai noi dispozitive de vaporizare din gama sub-ohm Joyetech.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?