Kit eVic Primo Mini cu atomizor Procore Aries, 80W, Joyetech, Negru Mareste imaginea

Kit eVic Primo 2.0 cu atomizor Procore Aries, 228W, negru

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 37 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 37 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 7,40 RON.


Nou

eVic Primo 2.0 228W
Complementul perfect pentru orice model de atomizor din noua generație, cu conexiune 510.

375,00 RON

Add to Wishlist


Atenție! Setul nu include adaptor de priză, nici acumulator. Se recomandă un adaptor de priza Puteți achiziționa acumulatori, aici.

eVic Primo Joyetech – Aspect deosebit, putere maximă

eVic Primo Joyetech – Alimentat de doi acumulatori tip 18650 (nu sunt incluși), modul electronic eVic Primo oferă fiabilitate și autonomie, cu o putere maximă de 228 W. eVic Primo se bucură de toate caracteristicile unui mod electronic din noua generație, cum sunt încărcarea rapidă, firmware actualizabil, meniu complet cu numeroase funcții și moduri de utilizare, ceas în timp real, logo personalizat și funcție de preîncălzire.
Modul electronic eVic Primo 2.0 228 W

Familia eVic se bucură de un nou membru : puternicul eVic Primo 228W. eVic Primo este un mod electronic alimentat de doi acumulatori (nu sunt incluși), ce oferă o putere maximă de 228W și suportă atât modul Power cât și modurile de control al temperaturii pentru rezistențe Ni, Ti și SS316.  Primo se distinge prin design-ul deosebit și construcția solidă, ce garantează o fiabilitate ridicată. Pentru a putea utiliza eVic Primo, sunt necesari doi acumulatori tip 18650, cu o rată de descărcare de minim 20A, acumulatori ce pot fi reîncărcați utilizând portul micro-usb inclus.

Firmware-ul este actualizabil și beneficiezi de toate caracteristicile fantastice ce au făcut ca dispozitivele din gama eVic să fie unele dintre dintre cele mai apreciate moduri electronice ale momentului. Ceasul în timp real, logo-ul personalizat, diferitele moduri de utilizare, sunt caracteristici deja obișnuite ale dispozitivelor Joyetech, iar, ca noutăți, se remarcă încărcarea rapidă, ce permite utilizarea unui adaptor de până la 1.5A și funcția de preîncălzire.

eVIC Primo 2.0 Joyetech, 228W, specificații:

 • înălțime 84 mm, grosime 26 mm, lățime 53 mm
 • compatibil cu atomizoare de până la 25 mm diametru
 • conexiune 510 din SS – oțel inoxidabil
 • controlul temperaturii pentru Ni, Ti, SS316 și mod TCR
 • gamă de wataj 1W – 228W
 • curent maxim ieșire 50A
 • gamă temperatură – 100ºC – 315ºC
 • rezistențe acceptate – 0.05Ω -1.5Ω, în modul temp control
 • rezistențe acceptate – 0.1Ω – 3.5Ω, în modul vw
 • funcție de preîncălzire
 • logo personalizat
 • afișare ceas în timp real
 • ecran de dimensiuni mari, tip OLED
 • OLED Display Screen
 • utilizează doi acumulatori tip 18650 (nu sunt incluși)
 • port micro-usb pentru încărcare și actualizare firmware
 • curent maxim încărcare – 1.5A (încărcare rapidă)
 • firmware actualizabil
 • circuit dual de protecție, utilizare sigură


 

eVic PRIMO este un mod electronic cu funcția de control al temperaturii, cu diferite moduri de utilizare :

 • Modul RTC (Real Time Clock) – permite afișarea unui ceas în timp real, analogic sau digital, în timpul funcționării, pe ecranul principal, precum și afișarea unui ceas analog, pe întreg ecranul, în modul de protecție a ecranului.
 • Modul VT (VT-Ni, VT-Ti sau VT-SS) – temperatură variabilă – oferă o experiență de vapat aproape perfectă, în timpul vapării, wattajul atingând maximul într-un timp foarte scurt, susținând apoi temperatura înaltă cu un wattaj mult mai scăzut. De asemenea, consumul de lichid și de baterie scade simțitor, comparativ cu modelele ce dispun doar de funcția de voltaj/wattaj variabil. Acest mod este disponibil atunci când se utilizează rezistențe din Titan, Nichel sau SS.
 • Modul VW – voltaj/wattaj variabil – plaja de wattaj oferită de acest mod este cuprinsă între 1W și 75W, putând fi setată după preferințele utilizatorului, în funcție de rezistența utilizată. Acest mod de funcționare este recomandat la utilizarea rezistențelor din Kanthal.
 • Modul SMART – pentru anumite tipuri de rezistențe, modul arată grafic watajul maxim recomandat
 • Modul TCR (M1, M2 și M3) – În modul TCR utilizatorul poate seta manual coeficientul de temperatură al rezistenței, în funcție de firul utilizat, după preferințe. Prin modul TCR se pot utiliza corect rezistențe pentru care nu există presetare, setându-se manual valoarea TCR, în funcție de materialul din care este construit firul rezistenței.
 • USB Charge Mode – mod de încărcare rapidă, la conexiunea USB

Joyetech nu dezamăgește niciodată atunci când e vorba de design. eVic Primo este un dispozitiv cu un aspect deosebit, ce încape perfect în palma utilizatorului.

 

Fiind vorba de un mod electronic alimentat de doi acumulatori tip 18650, dimensiunile dispozitivului pot fi considerate compacte

Electronica inteligentă oferă funcția de echilibrare a nivelului de încărcare al acumulatorilor, pentru o operare sigură

Partea superioară a modului, de dimensiuni generoase, permite utilizarea atomizoarelor cu un diametru de până la 25 mm

Firmware-ul dispozitivului este actualizabil, putând astfel beneficia de toate noutățile implementate de Joyetech

Utilizați întotdeauna doi acumulatori tip 18650 din același model, nu amestecați mărci diferite. Noua electronică eVic Primo oferă funcția de egalizare a nivelului de încărcare a acumulatorilor, precum și încărcarea rapidă, la maxim 1.5A, 


Atenție! Acest dispozitiv se poate utiliza cu rezistențe sub-ohm. Recomandăm utilizarea lichidelor cu o concentrație maximă de 6mg, atunci când se utilizează rezistențe sub-ohm. Dispozitivele de vaporizare sub-ohm produc o tărie foarte ridicată comparativ cu vaporizatoarele standard sau low-resistance.

Alegând un mod eVic Primo Joyetech, veți dispune de unul dintre cele mai populare moduri ale momentului, un mod destul de compact, ce oferă o putere maximă de 228 W și toate caracteristicile unui mod electronic din noua generație. Primo este complementul perfect pentru orice model de atomizor de pe piață.Setul include atomizorul Procore Aries Joyetech, 4 ml

Procore Aries este cel mai apreciat atomizor din noua generație Joyetech, un dispozitiv ce te va cuceri de la prima inhalare prin aroma optimă și producția masivă de aburi. Dispunând de un sistem retractabil al capacului superior, Procore Aries este extrem de simplu de alimentat cu lichid. Gamă largă de rezistențe ProC disponibile, fac din Procore Aries un atomizor cu adevărat versatil, potrivit atât pentru amatorii de could chasing și inhalări directe, cât și pentru cei ce preferă un stil de vapat mai clasic, tip MTL.

Specificații Procore Aries 4ml : 

 • lungime 52 mm
 • diametru 25 mm
 • conexiune 510
 • capacitate rezervor 4 ml (se poate adapta opțional rezervor de 2 ml)
 • capac superior retractabil pentru o alimentare facilă
 • rezervor din sticlă pyrex
 • debit de aer ajustabil
 • include un muștiuc conic din Delrin
 • funcționează cu noua gamă de rezistențe ProC Joyetech
 • include o rezistență single ProC1 0.4Ω, DL (wataj optim : 55W – 65W)
 • include o rezistență single ProC1-S 0.25Ω MTL (wataj optim : 30W – 40W)

 


Alimentarea cu lichid se face prin partea superioară retractabilă. Prin simpla împingere a muștiucului, atomizorul se va deschide, descoperindu-se orificiul dedicat alimentării.

 

Procore Aries funcționează cu puternicele rezistențe din gama ProC Joyetech, diferitele opțiuni disponibile acoperind o gamă largă de wataj și ambele stiluri de vapat (DL și MTL).

Gama largă de rezistențe ProC Joyetech asigură o funcționare impecabilă și o producție impresionantă de aburi, putând fiind utilizate rezistențe simple, duale, triple sau chiar cvadruple (opțional), gama de wataj recomandată fiind gravată pe fiecare rezistență în parte.

Îndrăzneața structura a fluxului de aer a atomizorului ProCore Aries a fost gândită pentru a oferi o producție masivă de aburi fără a compromite însă aroma optimă, prin utilizarea remarcabilelor rezistențe ProC.

Forma muștiucului permite inhalări lungi și puternice, transformând micul ProCore Aries într-o adevărată mașină de aburi, atunci când se utilizează rezistențe tip DL, la wataje înalte

 


Structura complet detașabilă a atomizorului asigură o mentenanță simplă a acestuia, componentele putând fi curățate sau înlocuite fără probleme.


ProCore Aries este un atomizor versatil, ce dispune de caracteristicile unice garantate de gama deosebită de rezistențe ProC Joyetech. Producție masivă de aburi, aromă puternică și tărie ridicată. Complementul perfect pentru orice mod electronic modern.


Atenție! Acest dispozitiv se utilizează cu rezistențe sub-ohm. Recomandăm folosirea lichidelor cu o concentrație maximă de 6 mg, atunci când se utilizează rezistențe sub-ohm. Dispozitivele de vaporizare sub-ohm produc o tărie foarte ridicată comparativ cu vaporizatoarele standard sau low-resistance.


Alegând setul eVic Primo 2.0 ProCore Aries, vei dispune de un mod electronic elegant, ergonomic, cu un software modern și o putere maximă de 228 W și de apreciatul atomizor ProCore Aries, unul dintre cele mai noi dispozitive de vaporizare din gama sub-ohm Joyetech.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?