Baterie eGo-C upgrade 1000 mAh originala Joyetech Mareste imaginea

Baterie eGo-C upgrade 1000 mAh originala Joyetech

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 6 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 6 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,20 RON.


Nou

Baterie eGo-C upgrade 1000 mAh originala Joyetech.

Bateria eGo-C upgrade : este varianta îmbunătățită a lui eGo-C Joytetech. Această baterie eGo-C upgrade are noul modul de funcționare - modul cu tensiune de ieșire variabilă. În acest mod, tensiunea se va schimba în funcție de evoluția puterii bateriei, în loc de ieșire constantă de 3.3V.

Joyetech

65,00 RON

Add to Wishlist

Baterie eGo-C upgrade 1000 mAh originala Joyetech, tigari electronice online

Bateria eGo-C upgrade : este varianta îmbunătățită a lui eGo-C Joytetech. Această baterie eGo-C upgrade are noul modul de funcționare - modul cu tensiune de ieșire variabilă. În acest mod, tensiunea se va schimba în funcție de evoluția puterii bateriei, în loc de ieșire constantă de 3.3V. 
Puteți schimba modul de funcționare foarte ușor, urmând pașii de mai jos.

Caracteristici speciale ale baterie de upgrade eGo-C: acest tip de baterie eGo-C upgrade Joyetech are două moduri de comutare. Una dintre ele este modul cu tensiunea de ieșire constanta, care este caracteristica si primului model lansat. Un alt aspect este modul cu tensiune de ieșire variabilă.

Principii de funcționare și caracteristici:
A. Din modul cu tensiune de ieșire  constantă la noul mod de tensiune de ieșire variabila:

  1. Când bateria este in modul de ieșire constantă 3.3 v, puteți sa o blocati prin sistemul de 5 click-uri (LED-ul albastru clipește de 3 ori).
  2. Prin apăsarea butonului timp de 5 secunde, LED-ul se va schimba în portocaliu și va clipi de 3 ori. Bateria a trecut la modul cu tensiune de ieșire variabilă.
  3. Apoi, puteți utiliza sistemul de 5 click-uri pentru a reveni la setarea inițială.
  4. La aceasta noua baterie in modul cu tensiunea de ieșire variabila, LED-ul este portocaliu și bateria nu are funcția de afișare a puterii.
  5. În timpul încărcării, LED-ul portocaliu va clipi de 5 ori in acest nou mod.

B. Din modul cu  tensiunea de ieșire variabilă la modul cu tensiune de ieșire constantă:

  1. În modul cu tensiune de ieșire variabila, puteți bloca bateria prin sistemul  5 click (LED-ul  portocaliu va clipi de 3 ori).
  2. Prin apăsarea butonului timp de 5 secunde, LED-ul se va schimba în albastru și va clipi de 3 ori. Astfel bateria de a trecut la modul cu tensiunea de ieșire constantă 3.3V.
  3. Apoi, puteti utiliza sistemul 5 click pentru a reveni la setarea inițială.
  4. În modul cu tensiunea de iesire constantă 3.3V, caracteristicile bateriei nu diferă față de primul model eGo-C.
  5. În timpul încărcării, LED-ul albastru va clipi de 5 ori.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?