Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini Mareste imaginea

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 31 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,20 RON.


Nou

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.

Succesorul natural pentru kitul lor bine-cunoscut Subox Starter Kit KangerTech lui TopBox Mini caracteristici 4,0ml top-umplere TopTank Mini, și vine cu trei variate a lui SSOCC; un 0.5ohm Clapton, un 0.15 Ni200 (TC), precum și o bobină 0.5ohm din oțel inoxidabil TC, pentru a permite o gamă largă de stiluri de vaping get-go.

Kanger

312,00 RON

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.

Succesorul natural pentru kitul lor bine-cunoscut Subox Starter Kit KangerTech lui TopBox Mini caracteristici 4,0ml top-umplere TopTank Mini, și vine cu trei variate a lui SSOCC; un 0.5ohm Clapton, un 0.15 Ni200 (TC), precum și o bobină 0.5ohm din oțel inoxidabil TC, pentru a permite o gamă largă de stiluri de vaping get-go. De asemenea, vine cu RBA Mini Plus, adică cei care preferă să reconstruiască bobinele lor pot utiliza TopTank Mini destul de eficient ca atare.

Kit-ul Mini TopBox necesită o singură baterie 18650 Flat Top pentru utilizare (comercializata separat), iar acest lucru poate fi încărcat, fie separat, prin intermediul unui încărcător dedicat, sau cu cel din pachet.

TopBox Mod Caracteristici: setare de control a temperaturii (care urmează să fie utilizat numai cu bobina Ni200), împreună cu o gamă de putere între 7 - 70W. Acesta dispune, de asemenea, de protecție la scurt-circuit și supracurent, și un filet 510, pentru a permite compatibilitatea ușoară cu cele mai multe clearomizoare de pe piață.

Kitul conţine:

1 x Mini KBOX
1 x TopTank Mini (4,0 ml)
1 x 0.5ohm SSOCC (Clapton)
1 x 0.15ohm Ni200 Coil (TC)
1 x 0.5ohm SS Coil (oțel inoxidabil TC)
1 x RBA Mini Plus
1 x RBA Accesorii
1 x Mini USB Cable
1 x Cod de Autenticitate
1 x Manual de utilizare


Caracteristici:

TopTank Mini:

  • 4,0ml Rezervor de umplere
  • Diametru: 22mm
  • Înălțime: 45mm
  • filet 510


KBOX Mini

  • Gama de putere: 7 - 70 watti
  • Înălțime: 82mm
  • Lățime: 38mm
  • Adâncime: 22mm
  • filet 510


Informații importante despre vapatul Sub Ohm:

Acest aparat este proiectat pentru sub-ohm vaping. Este nevoie de mai multă experiență de vaping pentru a utiliza în condiții de siguranță. Bobinele sub Ohm vor funcționa doar pe un mod cu aceasta functie, și bobinele Ni200 vor funcționa numai pe dispozitive capabile de reglare a temperaturii. 

De asemenea, va sfatuim sa nu folositi orice e-lichid, cu mai mult de 6 mg de nicotină deoarece, sub formă de vapori, lichidul poate avea un gust aspru.

Scrieţi o recenzie

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.Succesorul natural...

Scrieţi o recenzie