Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini Mareste imaginea

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 31 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,20 RON.


Nou

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.

Succesorul natural pentru kitul lor bine-cunoscut Subox Starter Kit KangerTech lui TopBox Mini caracteristici 4,0ml top-umplere TopTank Mini, și vine cu trei variate a lui SSOCC; un 0.5ohm Clapton, un 0.15 Ni200 (TC), precum și o bobină 0.5ohm din oțel inoxidabil TC, pentru a permite o gamă largă de stiluri de vaping get-go.

Kanger

312,00 RON

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.

Succesorul natural pentru kitul lor bine-cunoscut Subox Starter Kit KangerTech lui TopBox Mini caracteristici 4,0ml top-umplere TopTank Mini, și vine cu trei variate a lui SSOCC; un 0.5ohm Clapton, un 0.15 Ni200 (TC), precum și o bobină 0.5ohm din oțel inoxidabil TC, pentru a permite o gamă largă de stiluri de vaping get-go. De asemenea, vine cu RBA Mini Plus, adică cei care preferă să reconstruiască bobinele lor pot utiliza TopTank Mini destul de eficient ca atare.

Kit-ul Mini TopBox necesită o singură baterie 18650 Flat Top pentru utilizare (comercializata separat), iar acest lucru poate fi încărcat, fie separat, prin intermediul unui încărcător dedicat, sau cu cel din pachet.

TopBox Mod Caracteristici: setare de control a temperaturii (care urmează să fie utilizat numai cu bobina Ni200), împreună cu o gamă de putere între 7 - 70W. Acesta dispune, de asemenea, de protecție la scurt-circuit și supracurent, și un filet 510, pentru a permite compatibilitatea ușoară cu cele mai multe clearomizoare de pe piață.

Kitul conţine:

1 x Mini KBOX
1 x TopTank Mini (4,0 ml)
1 x 0.5ohm SSOCC (Clapton)
1 x 0.15ohm Ni200 Coil (TC)
1 x 0.5ohm SS Coil (oțel inoxidabil TC)
1 x RBA Mini Plus
1 x RBA Accesorii
1 x Mini USB Cable
1 x Cod de Autenticitate
1 x Manual de utilizare


Caracteristici:

TopTank Mini:

  • 4,0ml Rezervor de umplere
  • Diametru: 22mm
  • Înălțime: 45mm
  • filet 510


KBOX Mini

  • Gama de putere: 7 - 70 watti
  • Înălțime: 82mm
  • Lățime: 38mm
  • Adâncime: 22mm
  • filet 510


Informații importante despre vapatul Sub Ohm:

Acest aparat este proiectat pentru sub-ohm vaping. Este nevoie de mai multă experiență de vaping pentru a utiliza în condiții de siguranță. Bobinele sub Ohm vor funcționa doar pe un mod cu aceasta functie, și bobinele Ni200 vor funcționa numai pe dispozitive capabile de reglare a temperaturii. 

De asemenea, va sfatuim sa nu folositi orice e-lichid, cu mai mult de 6 mg de nicotină deoarece, sub formă de vapori, lichidul poate avea un gust aspru.

Nota 
21-02-2017

Recomand :)

Un device simplu, intuitiv, foarte bun atat pentru vaperi experimentati, (datorita bazei rba si posibilitatii de a-ti construi singur rezistentele si posibilitatea de a folosi diferitele moduri pentru coil-uri), cat si pentru incepatori datorita simplitatii mod-ului pentru cei care vor de la inceput "multi aburi". Tankul este suficient de mare incat odata umplut sa ajunga aproximativ o zi iar coil-urile, incluse in pack, construite cu bumbac japonez ofera un abur dens cu o intensitate mare a aromei, mai ales folosit cu lichid 100% vg sau proportie de 80-20vpg. Toptank mini leak-uie pe la air-vent extrem de rar, cand este tinut culcat pe o parte prea mult timp, rezistentele nu au spit-back decat daca din greseala ajunge lichid in ele. Sigurul minus ar fi faptul ca rezistentele (mai ales clapton coil-ul de 0.5ohm) se gasesc destul de greu in magazinele de specialitate. In concluzie e un device care isi merita banii si o companie care isi merita renumele pentru produsele foarte bune care le scot pe piata.
Si nu in ultimul rand, acest magazin e de incredere, au o procesare/livrare foarte rapida si oferte care nu ar trebui ratate.

Scrieți-vă propria părere !

Scrieţi o recenzie

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.Succesorul natural...

Scrieţi o recenzie