Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini Mareste imaginea

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 31 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 31 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,20 RON.


Nou

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.

Succesorul natural pentru kitul lor bine-cunoscut Subox Starter Kit KangerTech lui TopBox Mini caracteristici 4,0ml top-umplere TopTank Mini, și vine cu trei variate a lui SSOCC; un 0.5ohm Clapton, un 0.15 Ni200 (TC), precum și o bobină 0.5ohm din oțel inoxidabil TC, pentru a permite o gamă largă de stiluri de vaping get-go.

Kanger

312,00 RON

Add to Wishlist

Kanger TOPBOX Mini kit complet cu atomizor TopTank Mini.

Succesorul natural pentru kitul lor bine-cunoscut Subox Starter Kit KangerTech lui TopBox Mini caracteristici 4,0ml top-umplere TopTank Mini, și vine cu trei variate a lui SSOCC; un 0.5ohm Clapton, un 0.15 Ni200 (TC), precum și o bobină 0.5ohm din oțel inoxidabil TC, pentru a permite o gamă largă de stiluri de vaping get-go. De asemenea, vine cu RBA Mini Plus, adică cei care preferă să reconstruiască bobinele lor pot utiliza TopTank Mini destul de eficient ca atare.

Kit-ul Mini TopBox necesită o singură baterie 18650 Flat Top pentru utilizare (comercializata separat), iar acest lucru poate fi încărcat, fie separat, prin intermediul unui încărcător dedicat, sau cu cel din pachet.

TopBox Mod Caracteristici: setare de control a temperaturii (care urmează să fie utilizat numai cu bobina Ni200), împreună cu o gamă de putere între 7 - 70W. Acesta dispune, de asemenea, de protecție la scurt-circuit și supracurent, și un filet 510, pentru a permite compatibilitatea ușoară cu cele mai multe clearomizoare de pe piață.

Kitul conţine:

1 x Mini KBOX
1 x TopTank Mini (4,0 ml)
1 x 0.5ohm SSOCC (Clapton)
1 x 0.15ohm Ni200 Coil (TC)
1 x 0.5ohm SS Coil (oțel inoxidabil TC)
1 x RBA Mini Plus
1 x RBA Accesorii
1 x Mini USB Cable
1 x Cod de Autenticitate
1 x Manual de utilizare


Caracteristici:

TopTank Mini:

  • 4,0ml Rezervor de umplere
  • Diametru: 22mm
  • Înălțime: 45mm
  • filet 510


KBOX Mini

  • Gama de putere: 7 - 70 watti
  • Înălțime: 82mm
  • Lățime: 38mm
  • Adâncime: 22mm
  • filet 510


Informații importante despre vapatul Sub Ohm:

Acest aparat este proiectat pentru sub-ohm vaping. Este nevoie de mai multă experiență de vaping pentru a utiliza în condiții de siguranță. Bobinele sub Ohm vor funcționa doar pe un mod cu aceasta functie, și bobinele Ni200 vor funcționa numai pe dispozitive capabile de reglare a temperaturii. 

De asemenea, va sfatuim sa nu folositi orice e-lichid, cu mai mult de 6 mg de nicotină deoarece, sub formă de vapori, lichidul poate avea un gust aspru.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?