Clearomizor Kanger T3 Bottom Coil Mareste imaginea

Clearomizor Kanger T3 Bottom Coil

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 RON.


Nou

Clearomizor Kanger T3.

Clearomizoarele Kanger T3 au rezistenta in partea de jos (dinspre baterie) și o capacitate de 2,4 ml din lichidul dumneavoastra preferat. T3 are un filet Ego așa ca este potrivit pentru toate bateriile ego si ego-t. Locul de amplasare al rezistentei, în partea de jos, înseamnă un abur ceva mai răcoros și o mai buna alimentare a fitilului cu lichidele groase (VG).

Kanger

26,00 RON

Add to Wishlist

Clearomizor Kanger T3.

Clearomizoarele Kanger T3 au rezistenta in partea de jos (dinspre baterie) și o capacitate de 2,4 ml din lichidul dumneavoastra preferat. T3 are un filet Ego așa ca este potrivit pentru toate bateriile ego si ego-t. Locul de amplasare al rezistentei, în partea de jos, înseamnă un abur ceva mai răcoros și o mai buna alimentare a fitilului cu lichidele groase (VG). T3 este gata echipat cu o  rezistență standard gata montata.

Pentru a umple Kanger T3:

1. Întoarceți Clearomizorul cu susul în jos
2. Deșurubați baza
3. Umpleți tubul transparent direct din sticla (evitați orificiul central)
4. Înșurubați inapoi pe bază și atașați la baterie


Important:

Când scoateți kanger T3 de pe baterie - amintiți-vă să țineți de baza cu striații în timp ce deșurubați și nu de tubul transparent/rezervor (sau rezervorul se va goli dacă se desurubeaza de pe bază).

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?