Mod mecanic Ironman otel inoxidabil Mareste imaginea

Mod mecanic Ironman otel inoxidabil

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 14 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 14 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,80 RON.


Nou

Mod mecanic Ironman otel inoxidabil.

Modul mecanic Ironman este un mod frumos, cu un aspect futurist și elegant. Ironman vine într-o combinatie de 2 culori: crom lucios și auriu lucios. Acest mod poate folosi mai multe tipuri de baterii prin ajustarea lungimii acestuia. Modul mecanic poate folosi baterii de tipul: 18350, 18500 sau 18650.

L-Rider

145,00 RON

Mod mecanic Ironman otel inoxidabil.

Modul mecanic Ironman este un mod frumos, cu un aspect futurist și elegant. Ironman vine într-o combinatie de 2 culori: crom lucios și auriu lucios. Acest mod poate folosi mai multe tipuri de baterii prin ajustarea lungimii acestuia. Modul mecanic poate folosi baterii de tipul: 18350, 18500 sau 18650. Modul Ironman dispune de 8 orificii de aerisire bine aliniate pentru izolarea corpului cat mai bine posibil. Cu butonul Fire situat in partea de jos va face vapatul mai ușor cu o simpla atingere. Modul Ironman are filet 510 la care se potrivesc toate atomizoarele de acest tip. Bateriile și încărcătorul sunt comercializate separat.

Scrieţi o recenzie

Mod mecanic Ironman otel inoxidabil

Mod mecanic Ironman otel inoxidabil

Mod mecanic Ironman otel inoxidabil.Modul mecanic Ironman este un mod frumos,...

Scrieţi o recenzie