Cocos cu Ciocolata American Stars Mareste imaginea

Cocos cu Ciocolata American Stars

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Lichid cu aroma Cocos cu Ciocolata 10ml American Stars.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Cocos si Ciocolata - American Stars. Choco Coco este fuziunea optimă a nucă de cocos cremoasă, migdale crocante si o aromă bogată de ciocolată. Acest lichid este dulce, puternic și ar fi păcat să nu-l încercați. Flaconul conține 10 ml de lichid.

Flavourtec

Acest produs nu mai este disponibil

6,50 RON

Lichid cu aroma Cocos cu Ciocolata 10ml American Stars.

Concentratii de nicotina disponible:

  • high: 18mg;
  • mediu: 12mg;
  • low: 9mg;
  • low: 6mg.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Cocos si Ciocolata - American Stars. Flaconul conține 10 ml de lichid. și este ambalat într-o cutie mica cu prospect în limba italiană, cu data expirării și simbolurile de toxicitate în conformitate cu reglementările în vigoare. Acest lichid este prevazut cu capac de siguranță pentru a împiedica deschiderea de către copii.

Nucă de cocos cremoasă, migdale crocante și o aromă bogată de ciocolată. Choco Coco este fuziunea optimă de nucă de cocos cremoasă, migdale crocante și o aromă bogată de ciocolată. Acest lichid este dulce și puternic.

Scrieţi o recenzie

Cocos cu Ciocolata American Stars

Cocos cu Ciocolata American Stars

Lichid cu aroma Cocos cu Ciocolata 10ml American Stars. Lichid pentru tigari...

Scrieţi o recenzie