Pinacolada 10ml Flavourtec Mareste imaginea

Pinacolada 10ml Flavourtec

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Lichid cu aroma Pinacolada 10ml Flavourtec.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Pinacolada. Vară, soare și timp de petrecere. Flavourtec Pina Colada este perfect pentru tine! Această compoziție de ananas, nucă de cocos, crema și rom jamaican redă senzația de cocktail clasic - vesel si foarte gustos! Flaconul conține 10 ml de lichid.

Flavourtec

Acest produs nu mai este disponibil

6,50 RON

Lichid cu aroma Pinacolada 10ml Flavourtec. Vară, soare și timp de petrecere. Flavourtec Pina Colada este perfect pentru tine! Această compoziție de ananas, nucă de cocos, crema și rom jamaican redă senzația de cocktail clasic - vesel si foarte gustos!

Concentratii de nicotina disponible:

  • high: 18mg;
  • mediu: 9mg;
  • low: 6mg;
  • zero: 0mg.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Pinacolada. Flaconul conține 10 ml de lichid și este ambalat într-o cutie mica cu prospect în limba italiană, cu data expirării și simbolurile de toxicitate în conformitate cu reglementările în vigoare. Acest lichid este prevazut cu capac de siguranță pentru a împiedica deschiderea de către copii.

Scrieţi o recenzie

Pinacolada 10ml Flavourtec

Pinacolada 10ml Flavourtec

Lichid cu aroma Pinacolada 10ml Flavourtec. Lichid pentru tigari electronice...

Scrieţi o recenzie