Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml Flavourtec Mareste imaginea

Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Selected Tobacco. Tutunul selecționat vă oferă o combinație a unora dintre cele mai bune și cele mai populare tipuri de tutun. Amestecul de tutun fin, creează combinația ideală și un gust ușor, dar, de asemenea distinct, cu o nuanță moale de migdale. Flaconul conține 10 ml de lichid.

Flavourtec

14,00 RON

Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml.

Concentratii de nicotina disponible:

  • high: 18mg;
  • mediu: 9mg;
  • low: 6mg;
  • zero: 0mg.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Selected Tobacco. Tutunul selecționat vă oferă o combinație a unora dintre cele mai bune și cele mai populare tipuri de tutun. Amestecul de tutun fin, creează combinația ideală și un gust ușor, dar, de asemenea distinct, cu o nuanță moale de migdale. Flaconul conține 10 ml de lichid și este ambalat într-o cutie mica cu prospect în limba italiană, cu data expirării, numărul de telefon al producătorului și simbolurile de toxicitate în conformitate cu reglementările în vigoare. Acest lichid este prevazut cu capac de siguranță pentru a împiedica deschiderea de către copii.

Scrieţi o recenzie

Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Selected Tobacco Aroma Tabac 10ml. Lichid pentru tigari electronice - aroma...

Scrieţi o recenzie