Mod Hana DNA 30 wattaj variabil 7W-30W

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 33 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 33 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 6,60 RON.


Nou

Mod Hana DNA 30 wattaj variabil 7W-30W.

Detalii produs:

 • conector cu filet 510
 • Putere variabilă de la 7W-30W, crescătoare cu 0.1 watti
 • Corpul este fabricat din aluminiu anodizat
 • Ecran OLED ce arată starea de încărcare a bateriei, puterea și ohmajul
 • Port de încărcare Micro-USB

Clopour

339,00 RON

Add to Wishlist

Mod Hana DNA 30 wattaj variabil 7W-30W.

Detalii produs:

 • conector cu filet 510
 • Putere variabilă de la 7W-30W, crescătoare cu 0.1 watti
 • Corpul este fabricat din aluminiu anodizat
 • Ecran OLED ce arată starea de încărcare a bateriei, puterea și ohmajul
 • Port de încărcare Micro-USB
 • Compatibil cu atomizoare 0.5ohm ~ 3.3ohm
 • Tensiune de intrare / curent: 3.2-4.3V / 1.5-7A
 • Tensiune de ieșire / curent: 4-8V / 10A
 • Număr de ordine aleatorie
 • Dimensiuni: 88mm x 48mm x 24mm (Inaltime X Latime x Grosime).

 

Acesta dispune de un ecran mic OLED, butoane și rectificare sincron pentru durată de viață maximă a bateriei și generarea de căldură minimă. Butoanele "Sus" și "Jos" permit utilizatorului să mărescă sau să micșoreze nivelul de putere în trepte de 0,1 Watti. Aparatul dispune de încărcător Micro USB de 500mA.
ATENTIE: Bateria trebuie să fie instalată în poziția corectă: "+" Partea pozitivă a bateriei spre partea de sus a dispozitivului și "-" Partea negativă spre partea de jos. Deteriorarea poate avea loc în cazul în care bateria este instalată incorect. Garanția va fi nulă dacă bateria este instalată incorect. Atenție: Trebuie să aveți o baterie instalată pentru ca modul să poată fi folosit ca un pass-thru. Se pot produce daune în cazul în care o baterie nu este instalată corect. Portul de încărcare trebuie să nu aibă lichid sau alte resturi înainte de a conecta cablul de încărcare micro USB.


Bateria nu este inclusă. Recomandăm bateriile 18650:

 • 7-20 W - AW IMR, Panasonic CGR
 • 7-30 W - Sony VTC4 sau Sony VTC5

Ghid de utilizare:
- NU strângeți atomizorul pe conectorul 510. Atomizor ar trebui să nu fie strans la maxim. Supra-strângerea acestuia poate cauza deteriorarea izolatorului DELRIN.

- Indicator baterie: arată starea actuală de încărcare a bateriei.

- Afișaj Ohmi: arată valoarea rezistenței atomizorului atașat la aparat. Aceasta se măsoară numai atunci când aparatul este alimentat cu energie. În alte situații, se va arata cea mai recentă măsurare.

Moduri de funcționare:
1 Mod Blocat: Apasarea butonului Fire de cinci ori  va determina aparatul să treacă în modul blocat. În modul blocat, aparatul nu va declanșa și puterea de ieșire nu se va ajusta în mod accidental. În timp ce aparatul este în modul blocat, ecranul va fi oprit, iar prin apăsarea unui buton va arata "Locked, clic 5X". Pentru a ieși din modul blocat, apăsați butonul de Fire de 5 ori.
2 Modul Stealth: În timp ce este blocat, apăsând pe butoanele "Fire" și "jos" simultan timp de cinci secunde se va comuta în modul Stealth. În acest mod, ecranul este închis. Se vor arăta în continuare erorile și mesajele de blocare. Pentru a reveni la modul normal de afișare, țineți apăsat butonul "Fire" și butonul "jos" simultan, timp de 5 secunde. Această setare este stocată în memoria flash internă.
3 Modul "dreapta" si modul "stânga": În timp ce modul este blocat, țineți apasat butonul "Fire" și butonul "sus" simultan, timp de 5 secunde, astfel afișajul va fi răsturnat pe ecran. Această setare este stocată în memoria flash internă.
4. ModulPutere blocat: Ținând apăsat ambele butoane "sus" și "jos" timp de două secunde va pune aparatul în modul de alimentare blocat. În acest mod, acesta nu va fi capabil de a schimba setarea de putere. Acest mod previne schimbărileaccidentale la nivel de putere cand este ținut în buzunar. Pentru a ieși din modul de alimentare blocat, țineți apasate butoanele "sus" și "jos" timp de două secunde.

Mesaje de eroare: DNA-ul 30 va indica mai multe mesaje de eroare, după cum urmează:

 • Verificați atomizator: DNA-ul nu detectează un atomizor, atomizatorul este scurtcircuitat, sau rezistența atomizorului este incorectă pentru setarea de putere.
 • Scurtcircuitat: Atomizorul sau cablurile sunt scurtcircuitate.
 • Verificați baterie: Bateria este sub 3,1 volți. Aceasta trebuie să fie încărcată.
 • Baterie slabă: Acest lucru înseamnă de obicei, utilizatorul nu folosește o baterie corespunzătoare sau bateria este veche și degradată. Aceasta poate însemna, de asemenea, că bateria nu face contact bine.
 • Prea fierbinte: DNA-ul 30D are un senzor de temperatură. Se va închide și va afișa un mesaj în cazul în care temperatura internă devine excesivă.
 • Setare energie redusă: DNA 30D are un minim de 4 volți. Cu setările de putere mică (7-8 W) si atomizoarele cu rezistență redusă (sub 2 ohmi) DNA-ul va fi, uneori, în imposibilitatea de a furniza o putere suficient de mică pentru a fi reglată puterea. În cazul acesta afișajul Ohmi va clipi. Dispozitivul va funcționa în continuare.
 • Resetarea dispozitivului: Dacă bateria nu este în măsură să alimenteze dispozitivul la setarea dorită sau bateria este descărcată excesiv, dispozitivul poate merge imediat într-o setare de joasă tensiune.  Acest lucru este în special comun la setări de alimentare mai mari de 20 de wați.
 • Oprire automată: Ecranul va fi la luminozitate maximă în timp ce fumezi. După 15 secunde fără apăsări ale butonului, ecranul va întuneca. La 2 minute după ultima apăsare a butonului, afișajul de pe ecran va dispărea, iar aparatul va intra în modul sleep. Apăsarea oricărui buton va activa dispozitivul și ecranul va afișa din nou.


DNA30 Specificatii:         Minimum            Tipic               Max
Putere                             7 W                                           30 W
Curent de ieșire                                     10 Amperi
Rezistenta Atomizor 0.3 Ohm          1.5 Ohm            3.3 Ohm
Tensiune de intrare        3.2 Volts          3.7 volti             4.3 volti
Curent de intrare            1.5 amperi       6.0 amperi         7 amperi
Eficiență                                                  94%

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?