Cigar Passion Aroma Tabac 10ml Flavourtec Mareste imaginea

Cigar Passion Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Cigar Passion Aroma Tabac 10ml.

Caracterul său "adânc", aproape "pământesc" și mirosul celui mai bun tutun Havana face ca acest lichid să devină un adevărat stil de viață. Cigar Passion este lichidul perfect pentru iubitorii gustului luxos și elegant de trabuc.

Flavourtec

Acest produs nu mai este disponibil

6,50 RON

Cigar Passion Aroma Tabac 10ml.

Caracterul său "adânc", aproape "pământesc" și mirosul celui mai bun tutun Havana face ca acest lichid să devină un adevărat stil de viață. Cigar Passion este lichidul perfect pentru iubitorii gustului luxos și elegant de trabuc.

Concentratii de nicotina disponible:

  • high: 18mg;
  • mediu: 9mg;
  • low: 6mg;
  • zero: 0mg.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Cigar Passion. Pentru cei care doresc să folosească lichide cu un gust similar cu țigări tradiționale. Compus din sapte tipuri diferite de tutun de calitate, dă un sentiment unic pe cerul gurii și are un gust bogat și ferm. Flaconul conține 10 ml de lichid și este ambalat într-o cutie mica cu prospect în limba italiană, cu data expirării, numărul de telefon al producătorului și simbolurile de toxicitate în conformitate cu reglementările în vigoare. Acest lichid este prevazut cu capac de siguranță pentru a împiedica deschiderea de către copii.

Scrieţi o recenzie

Cigar Passion Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Cigar Passion Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Cigar Passion Aroma Tabac 10ml.Caracterul său "adânc", aproape "pământesc" și...

Scrieţi o recenzie