Wild West Aroma Tabac 10ml Flavourtec Mareste imaginea

Wild West Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Wild West Aroma Tabac 10ml.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Wild West. Vino în lumea vaperilor și se bucură-te de acest lichid unic cu aromă de tutun picant. Wild West tutun este o expresie a modului american de vapat, oferind o sinergie perfectă a diferitelor arome de tutun americane. Flaconul conține 10 ml de lichid.

Flavourtec

14,00 RON

Wild West Aroma Tabac 10ml.

Concentratii de nicotina disponible:

  • high: 18mg;
  • mediu: 9mg;
  • low: 6mg;
  • zero: 0mg.

Lichid pentru tigari electronice - aroma Wild West.Vino în lumea vaperilor și se bucură-te de acest lichid unic cu aromă de tutun picant. Wild West tutun este o expresie a modului american de vapat, oferind o sinergie perfectă a diferitelor arome de tutun americane. Flaconul conține 10 ml de lichid și este ambalat într-o cutie mica cu prospect în limba italiană, cu data expirării, numărul de telefon al producătorului și simbolurile de toxicitate în conformitate cu reglementările în vigoare. Acest lichid este prevazut cu capac de siguranță pentru a împiedica deschiderea de către copii.

Scrieţi o recenzie

Wild West Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Wild West Aroma Tabac 10ml Flavourtec

Wild West Aroma Tabac 10ml. Lichid pentru tigari electronice - aroma Wild...

Scrieţi o recenzie