in calitate de administrator al site-ului www.etigara-electronica.ro, este inregistrata in "Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal" la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 21295/17.10.2011.

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru a factura si livra produsele comandate, pentru anuntarea noutatilor sau promotiilor in curs, etc..., si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.etigara-electronica.ro, ele fiind accesibile numai personalului autorizat al Societatii, prin reteaua interna. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile date personale, in forma sub care le-a introdus.
In cazul platii online cu card bancar, datele sunt procesate exclusiv de Mobilpay.
etigara-electronica.ro nu primeste si nu stocheaza informatii despre cardul dumneavoastra.

Fratila Adrian - Calea Vitan 119, bl v21b, ap. 98, sect.3 Bucuresti
cod postal 033310

Suntem o companie din Bucuresti ce are ca obiect principal de activitate business-ul pe web.

Sediu Social:  Str. Soldat Nicolae Sebe, Nr. 12, Bucuresti - cod postal 033310
C.U.I.  RO 359285, Nr. Ord. Reg. Com./an   J 40/10678/20.09.1991

Alegem cele mai bune produse si oferim servicii post-vanzare profesionale tuturor clientilor nostri.

Furnizorul nostru, firma  Sailebao produce de ani buni, asadar suntem familiarizati cu toate tipurile de producatori de e-cigarettes si avem multa experienta in a testa astfel de produse.

Tigarile noastre au un aspect de tigara traditionala, dar nu contin fumuri si agenti cancerigeni precum tigarile traditionale. Prin utilizarea Tigarilor electronice inhalati doar vapori curati de apa si nicotina, fara tutun, gudron si agenti cancerigeni.

Tigarile Electronice produc o ceata care arata ca fumul dar nu este in realitate fum.

Tigarile electronice nu contin gudron, monoxid de carbon, fum si celelalte 400 de substante periculoase continute in fumul degajat de tigarile traditionale.

Fumatul electronic ofera o alternativa eleganta, comoda si economica la tigarile traditionale cu tutun, oferindu-va cele mai mari beneficii.

Pentru ca suntem o firma serioasa, va stam la dispozitie 24/24.

Oferim GRATUIT o tigara electronica completa DSE 901 celor care posteaza pe site-ul / blogul lor un articol cu link permanent catre site-ul nostru.

Site-ul dumneavoastra trebuie sa aiba page rank minim 2 sau 100 vizitatori unici / zi. Pentru mai multe detalii contactati-ne la unul din numerele de telefon : 0729.468.229 / 0747.816.684 sau prin intermediul formularului de contact.