Tree Some fructe 15ml Mareste imaginea

Tree Some Mix fructe rosii 15ml

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Tree Some Mix fructe rosii 15ml.

O aromă îndrăzneață bazată pe un amestec de fructe rosii, pline de note suculente interesante, care vor exploda in gura ta. Acest amestec de arome declanseaza amintiri - du-te pentru o călătorie înapoi la zilele de vară din copilăria ta.

Acest produs nu mai este disponibil

8,00 RON

Tree Some Mix fructe rosii 15ml.

O aromă îndrăzneață bazată pe un amestec de fructe rosii, pline de note suculente interesante, care vor exploda in gura ta. Acest amestec de arome declanseaza amintiri - du-te pentru o călătorie înapoi la zilele de vară din copilăria ta.

t sigilate și au picurător pentru o mai ușoară încărcare a atomizorului dvs preferat.

"Petrece greu, fi în siguranță", spune totul despre Pink-Fury.
Această gamă unică de e-lichide este produsă în întregime în Europa, în conformitate cu cele mai stricte standarde europene și certificate de calitate ISO Austria, la Viena.
Acesta a fost special conceput pentru vaperi care caută arome noi, proaspete. Acest produs este îndrăzneț, destinat pentru tineri.
Acesta va multumi pe cei care sunt gata să experimenteze și să aibă un stil american de distracție fără a renunța la calitate.

Scrieţi o recenzie

Tree Some Mix fructe rosii 15ml

Tree Some Mix fructe rosii 15ml

Tree Some Mix fructe rosii 15ml.O aromă îndrăzneață bazată pe un amestec de...

Scrieţi o recenzie