Spermint 15ml Mareste imaginea

Spermint Mentol 15ml

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,20 RON.


Nou

Spermint Mentol 15ml.

O aromă puternic-mentolată, care explodează de prospețime. Această aromă este atât de proaspătă si poate fi comparată doar cu un salt în apa rece ca gheața .. sau cu provocarea "găleată de gheață" ... Perfect pentru zilele fierbinți de vară!

Acest produs nu mai este disponibil

16,00 RON

Spermint Mentol 15ml.

O aromă puternic-mentolată, care explodează de prospețime. Această aromă este atât de proaspătă si poate fi comparată doar cu un salt în apa rece ca gheața .. sau cu provocarea "găleată de gheață" ... Perfect pentru zilele fierbinți de vară!

Sticlutele sunt sigilate și au picurător pentru o mai ușoară încărcare a atomizorului dvs preferat.

"Petrece greu, fi în siguranță", spune totul despre Pink-Fury.
Această gamă unică de e-lichide este produsă în întregime în Europa, în conformitate cu cele mai stricte standarde europene și certificate de calitate ISO Austria, la Viena.
Acesta a fost special conceput pentru vaperi care caută arome noi, proaspete. Acest produs este îndrăzneț, destinat pentru tineri.
Acesta va multumi pe cei care sunt gata să experimenteze și să aibă un stil american de distracție fără a renunța la calitate.

Scrieţi o recenzie

Spermint Mentol 15ml

Spermint Mentol 15ml

Spermint Mentol 15ml.O aromă puternic-mentolată, care explodează de...

Scrieţi o recenzie