Pret redus! Mod Pipă Chaser de la Smoktech Mareste imaginea

Mod Pipă Chaser de la Smoktech

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 9 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 9 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 1,80 RON.


Nou

Mod Pipă Chaser de la Smoktech.

Mod Pipă Chaser este un mod semi-mecanic simplu de utilizat de la Smoktech. Pentru a-l folosi aveți nevoie de o baterie tip 18350 IMR cu polul pozitiv plat. Acest mod are un comutator magnetic montat! Deși există fire și lipituri, acest mod este încă capabil de a trimite curent către rezistente sub-ohm (Asigurați-vă că nu se depășește limita de amperi a bateriei).

Smoktech

96,25 RON

-75%

385,00 RON

Mod Pipă Chaser de la Smoktech.

Mod Pipă Chaser este un mod semi-mecanic simplu de utilizat de la Smoktech. Pentru a-l folosi aveți nevoie de o baterie tip 18350IMR cu polul pozitiv plat. Acest mod are un comutator magnetic montat! Deși există fire și lipituri, acest mod este încă capabil de a trimite curent către rezistente sub-ohm (Asigurați-vă că nu se depășește limita de amperi a bateriei). Modul dispune filet 510, astfel încât să puteți folosi cele mai multe tancuri și clearomizoare stil eGo. Chaser este perfect pentru orice fumător de țigară electronică și este suficient de mic pentru a încăpea în palma ta! Perfect pentru un vapat ușor!

Pachetul contine:

 • mod Pipă Chaser;
 • cutie de prezentare.

Culori disponibile: cromat.

Nota 
04-04-2017

Cool

Modul este foarte elegant. Are o forma individuala si unica. Corpul cromat este foarte placut si arata bine. Il folosesc pe tigara mea electronica si chiar sunt multumit.

  Scrieți-vă propria părere !

  Scrieţi o recenzie

  Mod Pipă Chaser de la Smoktech

  Mod Pipă Chaser de la Smoktech

  Mod Pipă Chaser de la Smoktech. Mod Pipă Chaser este un mod semi-mecanic...

  Scrieţi o recenzie