Clearomizor Vapo E2 6 ml

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 2 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 2 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,40 RON.


Nou

 

Elegantul clearomizor Vapo E2 oferă un aspect incredibil, practic și capacitatea mare de elichid ...

Dacă sunteți în căutarea unei țigări electronice cu design frumos, care combina stilul, funcționalitatea și economia într-un tot unitar, atunci Clearomizorul Vapo E2 este o necesitate absolută.

Acest produs nu mai este disponibil

14,00 RON

Add to Wishlist

Clearomizorul Vapo E2 arată si functioneaza fantastic ...Trebuie doar să te uiți la acest clearomizor ca să iti dai seama că este superb din toate punctele de vedere: cu un design frumos, de mare capacitate - 6ml, oferă o uimitoare cantitate de vapori. Clearomizorul Vapo E2 este un plus genial la gama tot mai larga de clearomizoare/cartomizoare de pe piața din ziua de azi. Ușor de dezasamblat și curățat pentru un nivel de vapori mai puternic. Aceasta etigara este o combinație a tuturor celorlalte e-tigari in materie de caracteristici și functionalitate.


Vapo E2 poate fi ușor demontat.

Unul dintre aspectele forte ale clearomizorului E2 este capacitatea sa de a se demonta, permițându-vă să ajungeti la părțile mai greu accesibile, lucru care ajută atunci când vine vorba de curățare și întreținere. Acest clearomizor folosește rezistente cu filet care pot fi inlocuite cu usurinta atunci cand clearomizorul nu mai produce vapori. Acest lucru face ca Vapo E2 sa fie într-adevăr economic, practic și elegant.


Vapo E2 are o capacitate mare - 6ml.

O altă caracteristică deosebită a Vapo E2 este rezervorul de 6ml pentru elichid. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să  il umpleti cu eliquidul dumneavoastră preferat la fel de des ca pe celelalte clearomizoare și, datorita designului inteligent al E2, de mare capacitate, nu aratăca un clearomizor mare, spre deosebire altele de mare capacitate care arata grotesc.Specificatii Vapo E2:

  • Dimensiune Vapo E2 - 83mm (lungime)
  • Volumul Clearomizorului - 6ml
  • Rezistența Clearomizorului - 2.6-2.8ohms
  • Culori Vapo E2 - Inox.

Poate fi utilizat cu baterie Twist Vapo E2, cu o capacitate de la 650mAh la 1300 mAh.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?