Vision Spinner 2 capacitate 1650mAh baterie cu voltaj variabil reglabil Mareste imaginea

Vision Spinner 2 capacitate 1650mAh baterie cu voltaj variabil reglabil

0
0 review-uri

Prin cumpărarea acestui produs se acordă până la 11 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 11 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 2,20 RON.


Nou

Vision Spinner 2 capacitate 1650mAh baterie cu voltaj variabil reglabil. Model 2014. Varianta imbunatatita.

Pachetul conţine:

- 1 x Baterie eGo Vision Spinner v2, capacitate 1650mAh;

- 1 x manual de utilizare in limba engleza.

Specificaţii:

- Capacitate baterie: 1650 mAh

- Protecţie scurt circuit

- Tensiune: 3.3 - 4.8 V

Vision

119,00 RON

Add to Wishlist

Vision Spinner 2 capacitate 1650mAh baterie cu voltaj variabil reglabil. Model 2014. Varianta imbunatatita.

Pachetul conţine:

- 1 x Baterie eGo Vision Spinner v2, capacitate 1650mAh;

- 1 x manual de utilizare in limba engleza.

Specificaţii:

- Capacitate baterie: 1650 mAh

- Protecţie scurt circuit

- Tensiune: 3.3 - 4.8 V

Vision Spinner 2 este cea mai puternică baterie cu voltaj variabil.

Specificatii:

  • Buton Power cu indicator de nivel baterie
  • Capacitatea bateriei: 1650mAh
  • Timp Cutoff (oprire alimentare): aproximativ 8 secunde
  • Timp de încărcare: 5-6 ore (de la zero la putere maximă)
  • Dimensiuni: 125mm (L) x 16mm (D).

Vision Spinner 2 este construit din oțel inoxidabil masiv cu un finisaj lucios. Culori disponibile argintiu și negru. 

La baza bateriei este un cadran rotitor cu numerotare clară. Veți vedea patru marcaje: 3,3, 3,8, 4,3 și 4,8 volți. Rotiți selectorul pentru a alinia dunga roșie cu nivelul de tensiune de ieșire corespunzătoare, marcat prin numere. 
Dacă setările implicite nu corespund preferințelor dvs. de vapat, puteți alege orice ieșire de tensiune pe intreaga gamă. Rotiți dunga roșie în orice poziție de-a lungul scalei între 3,3 volți și 4,8 volți pentru a ajusta tensiunea de iesire.
Nu împingeți linia roșie inainte de 3,3 volți in sensul acelor de ceasornic și peste 4,8 volti contra-sensului acelor de ceasornic. Răsucirea selectorului prin fortare ar putea deteriora bateria. 
Reglare de tensiune - stabilirea tensiunii de iesire prea mare ar putea duce la descărcarea prea rapidă a bateriei. Un nivel bun ar fi cel de 3,3 volți, care este tensiunea reglementată standard de bateriile eGo. 
Placă de circuit modernizată: Vision a modernizat nu numai celulele bateriei, dar a intordus PCB in circuitele sale pentru a îmbunătăți stabilitatea acestei a doua versiuni.Placa de circuit restructurată asigură că Spinner 2 are o durată a bateriei mai mare decât primul dispozitiv din generație. 
Comutator de alimentare cu indicator de baterie: Nu multe baterii eGo au un ecran LCD, ceea ce face dificil de a monitoriza nivelul de încărcare a bateriei. Vision Spinner 2 a încorporat un indicator de încărcare în comutatorul de alimentare (butonul Power), astfel încât să știți care este starea de încărcare a bateriei chiar și în absența unui display LCD.
Dacă butonul se aprinde în culoarea albă atunci când bateria este pornită, inseamna ca ai 60% -100% din puterea bateriei. Dacă butonul se aprinde albastru atunci când bateria este pornită, aceasta înseamnă că puterea rămasă este de 30% -60%. Dacă butonul se aprinde portocaliu când bateria este pornită, înseamnă că aveți mai puțin de 30% din puterea bateriei. 
Butonul de pornire se va aprinde de 15 ori în culori amestecate pentru a indica faptul că este timpul să reîncărcați Vision Spinner 2. 
Compatibilitate 510 / eGo: Vision Spinner 2 dispune de filet 510 / eGo, astfel că este compatibil cu toate Atomizoarele, Cartomizoarele și Clearomizoarele 510 sau ego
Sisteme de siguranta: La fel ca cele mai multe baterii cu tensiune variabilă, Vision Spinner 2 are caracteristici de siguranță pentru a se proteja. 
Spinner 2 este echipat cu un monitor circuite. Atunci când este detectat un scurt-circuit, bateria se va opri automat și va reporni atunci când circuitul revine la normal. 
Performanța bateriei este, de asemenea, monitorizată pentru a se asigura că Spinner-ul 2 este mereu în cea mai bună stare și protejat. Când bateria este prea descărcată, se va opri automat aparatul pentru a evita deteriorarea tigării electronice. Lumina LED-ul se va aprinde, de asemenea, de 5 ori pentru a vă reaminti că bateria trebuie reîncărcată. 
Puteți bloca dispozitivul pentru a preveni activarea accidentală când Spinner-ul 2 este în buzunar sau în geantă. Pentru a bloca sau debloca bateria Vision Spinner 2, apasati butonul Power de 5 ori în interval de 1,5 secunde. Atunci când bateria este în modul blocarat, clipește butonul de trei ori în culori amestecate pentru a indica acest mod. Când bateria este în modul de deblocare, butonul clipește de trei ori în culori amestecate pentru a indica faptul că bateria este activată.

Vision Spinner 2 are un cronometru de oprire, astfel încât să nu deterioreze atomizorul dumneavoastră în cazul în care butonul este apăsat prea mult timp. În cazul în care butonul de pornire este apăsat timp de 10 secunde, bateria se va opri până când butonul va fi eliberat.

Review-uri

Fii primul care scrie un review
Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Detii sau ai cumparat produsul?